Υπηρεσία ελαχιστοποίησης κόστους με δρομολόγηση κλήσεων

Υπηρεσία ελαχιστοποίησης κόστους με δρομολόγηση κλήσεων

Η logo xsmall σας προσφέρει την υπηρεσία ελαχιστοποίησης κόστους με δρομολόγηση κλήσεων, SMARTCOM.

Products cataloguePrice list

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

officerouteΤο 2N OfficeRoute είναι στην ουσία ένα κινητό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει την επικοινωνία φωνής και δεδομένων στην εταιρεία σας χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Σας επιτρέπει να καλέσετε μέσω VoIP / GSM / UMTS και υποστηρίζει αναλογικό φαξ. Χάρη στην υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet μέσω του δικτύου UMTS, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως router.

voiceblue-nextΤο 2N VoiceBlue Next, o διάδοχος του 2N VoiceBlue Lite Gate, ανήκει στη νέα γενιά των VoIP gateways και μπορεί να προσφέρει σημαντική μείωση του κόστους των κλήσεων σας προς κινητά δίκτυα και είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα IP PBXs. Το εύχρηστο περιβάλλον του μέσω του web interface, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα τη διασύνδεση VoIP καθώς και την ίδια πύλη.

bri-liteΤο 2N BRI Lite χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του 2N Telekomunikace production στον τομέα των GSM και UMTS Gateways. Όλες οι λειτουργίες του επιδιώκουν ένα ενιαίο κοινό στόχο - να απλοποιήσει και ειδικότερα να μειώσει το κόστος των λύσεων για τις ανάγκες επικοινωνίας της εταιρείας σας. Ακριβώς όπως και στις άλλες ISDN GSM Gateways, μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε

smartgateTo 2N SmartGate είναι μια αναλογική πύλη κινητής τηλεφωνίας ενός καναλιού, η οποία παρέχει έναν αριθμό από υπηρεσίες για τη μείωση του κόστους των επικοινωνιών. Είναι ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σπίτια. Αν συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο και τον Η/Υ, το SmartGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωνή, Data(GPRS), SMS και αποστολή Fax μέσω Η/Υ.

Λίστα Ενημέρωσης - Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα τελευταία νέα και τις προσφορές της Τηλεματικής:

Guests Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 171 επισκέπτες και κανένα μέλος

Banner tilematiki1
Βρείτε όλες τις λύσεις για τις επενδυτικές ανάγκες της επιχείρησή σας.
Επικοινωνήστε με το
Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Alpha Plan Consultants στο
2310 566 767.